Stukje geschiedenis:

Kids in the Mix is ongeveer 22 jaar geleden begonnen als Fun 4 Kids kinderdisco. Fun 4 Kids is opgezet door 3 moeders (Harriette, Natascha en Maureen) en zetten diverse activiteiten op voor de kinderen in Uithoorn waaronder bioscoop middagen, theatervoorstellingen, maar ook samen met DJ Edwin en Lynda (danseres) de Fun 4 Kids disco 1x per maand.

De kinderdisco werd toen nog gehouden in de Amstelkade wat later de Mix ging heten.
De allereerste kinderdisco was eigenlijk heel rustig want alleen de kinderen van de moeders waren er met een vriendje of vriendinnetje, maar al snel waren het niet 10 kinderen maar werden het er 20 en de keer daarop 35 en zo ging het door tot er op een gegeven moment zelfs geen kinderen meer naar binnen konden omdat het elke maand helemaal uitverkocht was.

Na een aantal jaar kwam er ook cultureel (kinder) werk in Uithoorn en droeg Fun 4 Kids het stokje over aan Stichting De Visser wat later weer is overgenomen door Stichting Cardanus met nog steeds elke maand de kinderdisco met DJ Edwin.

Helaas moest Stichting Cardanus stoppen en werd De Mix gesloten met als gevolg dat de kinderdisco tijdelijk is doorgezet door Dans en Partycentrum Colijn met DJ Edwin.
Doordat de disco niet frequent elke maand plaats kon vinden en het rustiger werd is het bij Colijn uiteindelijk helaas weer gestopt.

Wij vonden het zo jammer dat er geen kinderdisco meer zou zijn in Uithoorn dat wij de handen in 1 hebben geslagen en samen met een grote groep vrijwilligers hebben besloten om de maandelijkse kinderdisco te gaan doorzetten en wel elke 2e Zaterdag van de Maand in De Scheg Uithoorn, met niet alleen een kinderdisco voor 8 t/m 12 jarige kinderen, maar ’s middags ook nog een minidisco voor de kinderen van 2 t/m 7 jaar dus eigenlijk voor alle basisschool kinderen in Uithoorn, Amstelveen en de regio. (tegenwoordig wijkt de datum af, zie daarom altijd de agenda op deze site)

Sinds Oktober 2022 wordt de disco in Uithoorn gehouden in een super mooi en nieuw pand De Kuyper. De Kuyper ligt achter basisschool Het Duet op de Kuyperlaan 50 in Uithoorn.

De disco in De Kuyper wordt gehouden in de grote gymzaal/beweegbox met de horeca in de grote buurtkamer aan de gymzaal gelegen.

De Kuyper

De Kuyper Uithoorn (gymzaal/beweegbox en buurtkamer)

Amstelveen:

Vanaf 15 April 2016 zijn wij ook de maandelijkse minidisco en kinderdisco gaan organiseren in Amstelveen (Wijkcentrum Westend) zodat ook de leukste en gezelligste mini en kinderdisco er in Amstelveen is.
De maandelijkse kinderdisco in Amstelveen is elke 3e Vrijdag van de maand! (soms wijkt de datum af, zie daarom altijd de agenda op deze site)

Wijkcentrum Westend

Wijkcentrum Westend

Wat is er altijd te doen:

Er is natuurlijk elke maand disco waar je niet alleen de beste muziek hoort, maar waar ook danswedstrijdjes gedaan worden waar je leuke prijsjes mee kan winnen.

Ook is er soms (Eye Design) schminken en is er iets extra’s in thema of kan je een glittertattoo laten zetten (eventueel in thema) tevens hebben wij af en toe een professionele Photo Booth met een green screen zodat we een super leuke foto met een speciale achtergrond kunnen maken van jou en je vriendje of vriendinnetje en die kan je dan eventueel bestellen tegen een super scherp tarief!

Ook proberen wij elke maand een leuk thema aan de kinderdisco te geven en word er soms (bijvoorbeeld met Sint en/of Kerst) een klein presentje meegegeven.

Bij de minidisco winnen alle kinderen een prijsje! (aan het einde van de disco op te halen bij de entree)

Verjaardagsfeest of ander feestje geven:

Mocht je jouw verjaardag of ander feestje willen geven bij ons dat zou helemaal leuk zijn want uiteraard zorgen wij er dan voor dat jij dan in het zonnetje gezet wordt en dat je nog een aardigheidje van ons krijgt ook. (geef dit dan wel even aan van te voren)
Tevens kan je zowel bij De Kuyper in Uithoorn als bij Westend in Amstelveen bijvoorbeeld ook nog iets eten en drinken voor of achteraf van het discofeest.

Entree tarieven:

De entree kaartjes zijn ongeveer 2 weken vooraf in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 6,- bij de Jamin op winkelcentrum Zijdelwaard Uithoorn voor de disco in Uithoorn en bij Westend voor de disco in Wijkcentrum Westend Amstelveen, maar ook kan je de entreekaartjes aan de deur kopen dan kosten ze € 7,50
De entreeprijzen zijn inclusief een bekertje limonade.

ALL-IN Kaartjes:

All-In kaartjes kan je alleen via deze website bestellen en kosten € 12,50 per stuk. De All-In kaartjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of als u geen extra geld wenst mee te geven aan uw kind(eren) en ze wel van alles gebruik kunnen maken.

Een All-In kaartje geeft je uiteraard toegang tot het betreffende Kids in the Mix feest, je krijgt iets in thema (als er glittertattoo’s zijn een glittertattoo of bijvoorbeeld haarspray, make up, andere plaktattoo’s, etc.) en je kan onbeperkt limonade drinken, een zakje chips en een zakje snoep halen, ook krijg je met een All-In kaartje een leuke gadget die op te halen is bij de DJ.

Als er een Photo Booth is krijg je met een All-In kaartje uiteraard ook nog een professionele foto erbij op 13×18 formaat (dan is die maand alleen de prijs van een All-In kaartje wel iets hoger)

All-In entreekaartjes kan je soms ook winnen via Facebook of via de maandelijkse nieuwsbrief.


Koop hier een All-In ticket!

Horeca tarieven:

Ook hebben wij tijdens de disco speciale horeca prijzen afgesproken zodat het voor alle kinderen betaalbaar is om nog wat lekkers te drinken of te eten. In Amstelveen worden er uiteraard ook lage horeca tarieven gehanteerd.

Sport en Cultuurkaart Amstelveen:

Kinderen die in het bezit zijn van een Sport en Cultuurkaart kunnen met hun geldige pas (gratis) naar binnen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Sport & Cultuur Amstelveen
Klik op dit logo om naar de website te gaan van Sport & Cultuur Amstelveen.

Nu ook zwemdisco in Mijdrecht:

Sinds September 2019 is er ook een gezellige zwemdisco als Kids in the Mix in het Veenweidebad Mijdrecht. Het is net even anders als de Kids in the Mix disco zoals je die gewent bent, maar wel even zo leuk. Er kan net zoveel gedanst worden en ook kunnen er prijsjes bij de wedstrijdjes gewonnen worden. Natuurlijk kunnen de kinderen ook verzoekjes aanvragen en is het superleuk om je verjaardagsfeestje te komen vieren. Zien we jouw ook bij de zwemdisco? Super gezellig!

Je kan via onze Facebook pagina soms gratis entreekaartjes winnen!


Klik op dit logo om naar de website van het Veenweidebad te gaan!