Bestel direct je kinderdisco tickets voor Kids in the Mix in Amstelveen en Uithoorn.

Bij Kids in the Mix ben je verzekerd van een geslaagde middag of avond en is plezier en discofun voor 100% inbegrepen!  Kids in the Mix is de leukste maandelijkse minidisco en kinderdisco van Uithoorn, Amstelveen en omstreken.


Let op! De voorverkoop van de tickets sluit de avond voor de disco datum om 20:00 uur!


Kom jij ook gezellig naar de disco? Wees er altijd snel bij want aan de kassa geldt Vol=Vol


i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij voorlopig geen minidisco. Kinderen mogen met elkaar naar de disco, ouders helaas niet. Alleen bij een verjaardagsfeest/partijtje mogen de ouders/verzorgers van de jarige aanwezig zijn op aangewezen plekken.

I.v.m. de nieuwe corona maatregelen waardoor Participe (waaronder Wijkcentrum Westend valt) heeft moeten besluiten om alle wijkcentra’s te sluiten tot ten minste 16 November. Door dit besluit kan helaas de disco op 23 Oktober niet doorgaan. Wij vinden dit uiteraard ook erg jammer, maar hopen op uw begrip hiervoor. Wij gaan kijken of het in het begin van het nieuwe jaar weer mogelijk is om een kinderdisco te organiseren. Deze zal dan in het Griezelthema zijn. Graag tot de volgende disco! Groetjes, Team “Kids in the Mix”

Onderstaand kunt u de All-In tickets aanschaffen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.